Home · Volg ons op Facebook · Contact 23-03-2023
Navigatie
Menu:
Home
Meevliegen ??
FAQ: Zweefvliegen bij FAC
Wikipedia Zweefvliegen
Lid worden
Actievliegen
Zweefvliegopleiding
Multimedia (video's)
Web Links
Meteo
Overlandvluchten 2022
Routeplanner
Bedrijfs-sponsoring
Privacy Policy FAC
Leeuwarden Air Base
METAR EHLW
Onze Twitter Feed
Overlandvluchten 2022

Friese Aero Club
11-stedentocht
Klik HIER om alles te lezen over deze unieke club wedstrijd op 17 juni 2000.
Routeplanner
De Friese Aero Club is gast op de vliegbasis Leeuwarden. Je wordt alleen als introducé op de vliegbasis toegelaten na overleg en aanmelding bij de FAC clubsecretaris. (uiterlijk één week voorafgaande aan je bezoek aanmelden)

Introducees worden via de hoofdpoort aan de Keegsdijkje tot de vliegbasis toegelaten. Na aankomst bij de hoofdpoort melden ze dat ze op de bezoekerslijst van de zweefvliegclub staan. Na legitimatie bij de wachtcommandant wordt de introducé onder begeleiding van een clublid op de vliegbasis toegelaten.

Clubleden en hun eventuele introducees moeten van de openbare wegen op de basis gebruik maken om via de kortste route het clubgebouw, de zweefvlieghangaar of de parkeerplaats voor zweefvliegers te bereiken. Op de vliegbasis geldt het normale verkeersreglement. De maximum snelheid voor auto's is 50 km en voor brommers 30 km. Auto's, fietsen en bromfietsen kunnen bij de hangaar geparkeerd worden. Auto's, fietsen en brommers mogen niet op de startplaats komen. Op de basis zijn fietspaden voor de (brom)fietsers. Het rijden op de start- en rolbanen is verboden.

We mogen ons op de vliegbasis alleen bevinden in de hangaar en de omgeving van de hangaar, het clubgebouw, de startplaats waar gevlogen wordt, de routes van en naar het veld en bij de lier.


Grotere kaart weergeven

Onderstaande kaartjes wijzen u de weg naar de hoofdpoort van vliegbasis Leeuwarden en vervolgens naar ons clubhuis / hangaar.


Pijl geeft toegangsweg naar vliegbasis aan.